пʼятниця, 22 вересня 2023 р.

Сьогодні у Красненському ліцеї відбулися вибори Голови КЦ "Гроно". Відповідно до Положення про вибори учнівського самоврядування кандидатом на цю посаду міг стати будь-який учень ліцею 7-11 класів , який має авторитет у класі та ліцеї. Активним виборчим правом були наділені учні 5-11 класів.

Свої кандидатури на посаду Голови КЦ"Гроно" подали п'ятеро  учнів – Сенич Іванна (10 клас), Стасюк Мар' яна (9-  клас), Гуць Михайло (9- клас), Кільчицький Максим  (8- клас), Салижин Валентин (8 -  клас). Впродовж тижня кандидати вели агітацію, намагаючись довести до кожного виборця свою програму, план дій на найближчий час, кожен хотів переконати в тому, що саме він зможе зробити шкільне життя більш демократичним, цікавим і змістовним.

Вибори пройшли дуже активно і цікаво. І хоча всі кандидати були гідні, за підсумками голосування Голову КЦ "Гроно" не визначено так як два кандидати набрали однакову кількість голосів. В результаті відбудеться другий тур виборів 25 вересня 2023 р. за участю двох кандидатів переможців першого туру виборів Сенич Іванни (учениці 10 класу) та Салижина Валентина (учня 8 класу).


















Немає коментарів:

Дописати коментар